Hi! This is us, this is Sense!


Ken je dat gevoel? "Great minds think alike?" Zo ging het ook bij ons toen we collega jobcoaches werden. We leerden elkaar kennen op professioneel vlak maar ook naast de werkvloer. Tijdens heerlijke etentjes en talloze koffie-dates ontdekten we onze passie en gemeenschappelijke ondernemersdrive.

We bundelden onze krachten en... zo ontstond Sense!

Ons doel? Praten over je studies of loopbaan zo alledaags mogelijk maken. Zo geef jij betekenis aan je zoektocht!

MAAR WAAROM?

De socials doen ons vaak geloven dat we alles op een rijtje moeten hebben. Succes in je loopbaan wordt aanzien als een evidentie. Dit maakt dat we als jongvolwassene vaak blijven zitten met onze struggles. Ook het onderwijs focust zich op cijfers, maar wat ontbreekt is aandacht voor de persoon als individu. 

Wij vinden dat het tijd is voor verandering. En als we écht mogen dromen, dan leeft er geen taboe meer en wordt dit een normaal gespreksonderwerp op café met de vrienden. 

BEHIND THE FACES OF SENSE


Hi there! Ik ben Jelsi een optimist en toch met beide voeten op de grond.
What you see, is wat you get! 

Mijn omgeving zou me omschrijven als een relaxt en betrokken persoon, waar ze altijd op kunnen rekenen. Ze zeggen dat ik zonder oordeel geïnteresseerd ben in anderen hun verhaal. 
Al reizend voel ik me helemaal in mijn nopjes. Ik heb dan ook het geluk dat ik al veel nieuwe plaatsen, mensen, natuur en wereldkeukens heb mogen ontdekken. In het dagelijkse leven kan je mij vinden in het gezellige Mechelen. Dit alles het liefst in gezelschap van vrienden of familie. 

 

In 2012 behaalde ik mijn diploma orthopedagogie na een 4 maanden stage in het bruisende Amsterdam. Na een eerste ervaring in de sector rolde ik in de ervaring van jobcoaching. Zonder enige bagage, maakte ik mij deze functie helemaal eigen. Na 10 jaar kan ik zeggen dat jobcoaching, jobhunting, training, projectimplementatie, stagebegeleiding, coaching van collega's,... gekend terrein is. De laatste 2 jaar richt ik mij voornamelijk  op het contact met werkgevers en ga voluit voor een verandering in mindset t.a.v. talent op de arbeidsmarkt. Een uitdaging, maar als ik ergens van overtuigd ben, laat ik het niet meer los. 

 

Zo ging het ook met mijn ondernemerszin. Al lang voelde ik het in heel mijn lijf kriebelen en toen ontmoette ik Lynn. Ik kan het niet omschrijven... de toon was gezet, de puzzelstukken vielen in elkaar, de kers op de taart,... je begrijpt me wel?! 

Ik ben het levende bewijs dat je studies niet altijd rechtstreeks in verband staan met je verdere loopbaan. Als ik koos voor mijn studies had ik wel al een goed beeld van wie ik was en wat ik nodig had. Maar vergis je niet, ik ben ontzettend onzeker geweest en soms nog. Maar... ik stond al in de juiste richting en dat doet heel veel. Net dat, wil ik iedereen gunnen. Ik geloof dat ik hier met Sense iets in kan betekenen voor jou. 

Let's make sense together! 

 

This is me, Lynn, een 26-jarige vastberaden en avontuurlijke ziel met het hart op de tong. Als ik mensen vraag om mij in enkele woorden te omschrijven, hoor ik meestal: harde werker, resultaat-minded en toegewijd. Intens genieten doe ik van de zon, mijn vrienden en lekker eten. Oh, en mijn hart verloor ik in India. 


In 2019 studeerde ik af als psychologisch consulent in de arbeids-en organisatiepsychologie. Een lange titel om te zeggen dat de mens in zijn arbeidscontext zowat mijn passie is ;-).

Na deze fantastische studententijd ging ik aan de slag als jobcoach. Individuele coaching richting een duurzame job en geven van allerhande trainingen, vormen nu al vier jaar mijn dagelijkse habitat. Dit aangevuld met een rol binnen het learning & development team waarbij ik zorg voor de creatie van nieuwe trainingen en de implementatie ervan op de werkvloer. Omdat stilstaan niet in mijn woordenboek staat, volgde ik nog een extra opleiding en mag ik me sinds 2020 stress en burn-out coach noemen.

 

Is dit allemaal op rolletjes gelopen? Niets is minder waar.
Ook ik mocht er aan geloven wat het is om zondagavond al je moed bij elkaar te rapen om op maandag stage te gaan lopen op een plek waar je jou niet goed voelt. Een stage waarvan ik dacht dat ze volledig bij me paste, bleek het tegenovergestelde te zijn.
De figuurlijke lamp waar ik tegen liep en een stevige portie zelfreflectie zorgden dat ik mezelf terug op  weg wist te zetten. Een weg naar een authentieke keuze voor mijn toekomst.


Laat dat nu zijn waar ik met Sense aan wil bijdragen. Hoe groot of hoe klein je struggle ook mag zijn. Want... One day, it will all make Sense.

 

CONTACTEER TEAM SENSE

Heb je een vraag of wil je met ons in contact komen? Klik hier!